Sports Current Affairs 2014

Football

  1. 2014 Brazil FIFA World Cup winner?
    Answer: Germany (defeated Argentina)
  2. 2018 FIFA Football World cup will be held in?
    Answer: Russia.
  3. 2014 Brazil FIFA World Cup Golden ball winner?
    Answer: Lionel Messi
  4. 2014 Brazil FIFA World Cup Golden boot winner?
    Answer: James RODRIGUEZ
  5. 2014 FIFA World Cup Fair play goes to?
    Answer: Colombia

Tennis

  1. 2014 Wimbledon Tennis Men’s Singles winner?
    Answer: Novak Djokovic (defeated Roger Federer)
  2. 2014 Wimbledon Tennis Women’s Singles winner?
    Answer: Petra Kvitova (defeated Eugenie Bouchard)
  3. 2014 French Open Tennis Men’s Singles winner?
    Answer: Rafael Nadal (defeated Novak Djokovic)
  4. 2014 French Open Tennis Women’s Singles winner?
    Answer: Maria Sharapova (defeated Simona Halep)
  5. 2014 Italian Open Tennis Men’s Singles winner?
    Answer: Novak Djokovic (defeated Rafael Nadal)
  6. 2014 Italian Open Tennis Women’s Singles winner?
    Answer: Serena Williams (defeated Sara Errani)

Cricket

  1. 2015 Cricket World cup will be held in?
    Answer: Australia and New Zealand
  2. Host of World T-20 world cup 2014 (men and women)?
    Answer: Bangladesh
  3. ICC Top Rankings
    ODI- Australia, Test- South Africa, Twenty 20- Sri Lanka
  4. ICC Rankings of India
    ODI – 2nd, Test – 6th, Twenty 20 – 2nd
  5. Which team was the Asia Cup 2014 Winner?
    Answer: Sri Lanka (defeated Pakistan)
  6. Which team won the Ranji Trophy 2014?
    Answer: Karnataka (defeated Maharashtra)
  7. Which team won the Irani Trophy 2014?
    Answer: Karnataka (defeating Rest of India)
  8. 20th Common wealth games 2014 held in?
    Answer: Glasgow, Scotland
  9. Host of 2014 Winter Olympic?
    Answer: Sochi, Russia
  10. Host of 2014 Asian games?
    Answer: Incheon, South Korea.; next Asian games Jakarta, Indonesia

Note: This article is contributed by our facebook group (Papertyari) member Kaushal Kishore Sharma.

Advertisement

Comments

Subscribe Us

Join us to get latest article in your inbox

Advertisement

SUBSCRIBE US ON YOUTUBE

Article of the Week

Follow Us On Facebook